Inloopspreekuur 

Het inloopspreekuur is elke donderdag  van 10.00 - 12.00 uur. U kunt vrijblijvend binnenlopen voor informatie of hulp bij inschrijving, goedkeuring contarcten en aanvragen van kinderopvang toeslag.

Heeft u hulp nodig of vragen, kunt u ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij hebben verschillende handleidingen om u verder te helpen.   

Informatiebundel

Wilt u meer informatie? Stuur een maltje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en we sturen u graag onze informatiebundel!

Goed contact en communicatie met ouders vinden wij belangrijk. Op het moment dat uw zoon of dochter voor het eerst naar de psz gaat kunnen er veel vragen zijn.

Hierboven kunt u meer informatie vinden over de tarieven van de peuterspeelzaal, de dagindeling, het pedagogisch/ educatief en andere informatie.

Mist u informatie of zijn er vragen dan kunt u altijd terecht bij de pedagogisch medewerkers op de groep of u kunt contact opnemen met de peuteradministratie op telefoonnummer: 0413-298083 of via het contact formulier.

Wij helpen u graag verder.

Wilt u inloggen in KindPlanner, gebruik dan deze link :

https://spv.kindplanner.nl/#/login